Thursday, 30 April 2009

:: Happy Birthday to Adik & Amin ::


Happy Birthday to Nisya Zulaikha @ Adik also Md Amin Hakimi...moga panjang umur n murah rezeki.....be a gud url n boy =)

Wednesday, 29 April 2009

:: Random Pictures ::

Sunday, 26 April 2009

:: More Pics....My Bestfie ::











Saturday, 25 April 2009

:: Sorry for the lack of update ::

To all readers..Hamba nak minta maaf sebab lack of update..Hamba tengah sibuk dgn kerja and dah tak de idea nak update apa2x..

Sekiranya ada yg ingin hamba kongsikan, insyaALLAH you'll see new topics on it..Daaa~..Assalamu'alaikum =)

Sunday, 19 April 2009

:: Pernikahan Uncle Yusree & Aunty Hazar ::

Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Tahniah...kepada my uncle Md.Yusree bin Hj.Md.Yusainey - sepupu mama, adi lelaki my grandama sebalah mama punya anak yang tua sekali - yang telah pun malangsungkan Majlis Pernikahannya tadi with her beloved wife -baru dpt title tadi- Dyg.Siti Hazar Binti Hj Yahya...Di Masjid Jame'Asr Kg.Kiarong...wifenya ane sekampung kami.....*seperumahan but not serumah k...* atu nya my dad lah.....sal tadi masa menunggu the groom and bridenya datang, sampat gi babah interview family aunty Hazar ane...ehehe *wah bercerita aku aaa....nah kan tau sapa my Uncle Yusree..ni nah gambarnya...Jeng~Jeng~Jeng.....Mungkin ada yg familiar with him....*shhhh!Guitarist Senjakala*


Ane ganya gambar yang ku belurih hasil ku capture sendiri n editing sendiri....kan menggambar waktunya baca akad tapinya luan crowded di dapan...nda I suka toh...so masa urg sibuk menjamu selera...aku mengambil kesempatan yang luas terbentang menggambar bisdurang bedua ane....anyway~if lah uncle Yusree ku terbaca my blog ane...mana tau nasib2x surfing den teclick....eseh....ane ucapan dari anak buahmu: Tahniah..Semoga menjadi seorang suami yang soleh dan mithali....jaga Aunty Hazar sebaiknya k...Moga Allah melimpahkan rahmat dan rezeki yang luas ke atas kamu berdua dan moga2x hubungan kalian akan sentiasa kekal dan bahagia & harmoni hingga ke akhir hayat...also,semoga mendapat zuriat2x yang soleh dan solehah...Amin Ya Rabbal 'Alamin...

Saturday, 18 April 2009

:: Hasil begambar lagi! Aduh -_-" ::

:: That's When I Love You ::



Lyrics | Aslyn Lyrics | That%27s When I Love You Lyrics
Cuba cari lagu ane...lawa...i just heard arah blog c Has tadi...so sweet....Its from Aslyn (the singer)

Thursday, 16 April 2009

:: Aku dan Bujaiku ::


:: Kan Bergambar Tah Ganya! ::









:: Bikash Nur Idris & Norhayati Berahim @ Pesta Buku ::

Bikash Nur Idris & Me
Norhayati Berahim & Me


Wednesday, 15 April 2009